Upptäck Stockholms restauranger med laddhybrid

Stockholm är en av världens vackraste, grönaste och renaste huvudstäder. Samtidigt finns det massor av saker att göra, från kultur och sport till nöje och shopping. Självklart finns det också många fantastiska restauranger att uppleva.

När du kör runt i staden är det bra att antingen välja en fossilfri bil eller en hybrid. Staden är stor och har många trevliga förorter, vilket gör det smart att välja en bil som når långt på sitt batteri. Är du inte säker på var du kan hitta det bästa alternativet behöver du inte leta länge – Holmgrens bil har laddhybrider med bra räckvidd i många olika modeller och prisklasser. Här kan du också hyra bil om du bara ska besöka staden i några dagar.

Välj rätt bil i de miljövänliga zonerna

Eftersom Stockholms Stad arbetar på att hålla huvudstaden så ren och lugn som möjligt ska flera nya miljözoner införas för bilister. Det innebär att centrala Stockholm endast kommer att vara tillåtet för fossilfria fordon, samtidigt som det är här som många av de bästa restaurangerna ligger. Av den anledningen kan det vara läge att inte bara skaffa en hybridbil, utan också köpa snygga kläder som passar på restaurangerna runt Stureplan och Blasieholmen. Just här specialiserar sig kockarna på gourmetmat och de bästa vinerna – inklusive alkoholfria sorter för dig som kör – och därför är det synd att missa de ställena bara för att du inte får köra i den zonen. Köp eller hyr en ny eller begagnad hybridbil och njut av Stockholm med alla sinnena – inklusive smaken.